Kitap Ara >>>

15 Ocak 2017 Pazar

Boy Uzatma Formülü - PDF Kitap

Boy Uzatma Formülü - PDF Kitap

Daha kısa boylu olduğunuzdan dolayı başkalarının karşısında ayakta durup onlara bakarken
kafanızı kaldırmaktan ve kendinizi küçük görmekten bıktınız, değil mi? Bu kitapta yazılı olanlar sorularınızın cevabı olabilir. Zaten hayatınızda yer alıyordur ki toplumda kısa boylu insanlara pek yer yok. Birisinin bir zamanlar dediği gibi büyük iyi bir adam (veya kadın) küçük iyi bir adamı (veya kadını) her zaman yener. Uzun boylu olmak, çok daha iyi iş fırsatlarından tutun da çok daha verimli bir aşk hayatına kadar hayat kalitenizi her anlamda arttırabilir. Bu daha tatmin edici ve dopdolu ve hayatın güzelliklerini başkaları gibi size de getirecek ve başınızı kaldırıp hep ve daima yukarı bakmak zorunda kalmayacağınız bir fırsat olanağı sunuyor. Artık onların boyunda olmak isteyip başkalarına kıskançlık içerisinde bakmanıza gerek kalmayacak. Artık bununla
ilgili yapabileceğiniz bir şey var ve zaten ilk adımı da attınız. Zaman geldi; sıra sizde. Ancak sizin için özel olarak hazırlanmış programımıza başlamadan önce bazı birkaç önemli noktaya göz atmanızı istiyoruz:
a. Bu detaylı programın herhangi bir kısmını alıp okumak yerine bu kitabı en baştan
başlayarak sonuna kadar okuyunuz
b. Sağlık sorunlarınızdan şüphe ediyorsanız, bu kitapta yer alan egzersizleri yapmadan veya diyet bilgilerini kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışın. Sağlığınız normal ve hatta iyi olsa bile, genel anlamda bir güvenlik önlemi olması açısından bir doktor tavsiyesine başvurmanızı şiddetle tavsiye ederiz.
c. Bir gecede mucizeler beklemeyin. Bu kitap boyunuzu 5 ila 13 santimetre arttırmak üzere hazırlanmıştır. Kişisel özelliklerinize göre 4 ila 6 hafta içerisinde sonuçları görmeye başlayacaksınız. Bazı kişiler için daha fazla zaman gerekebilir, endişelenmeyiniz.
En iyi sonuçlara ulaşmak için programı tam anlamıyla ve eksiksiz takip ettiğinizden emin olun.
Unutmayın: Sadece bu kitabı okumak boyunuzu uzatmaz; asıl boyunuzu uzatacak olan şeyler
özveriniz, sabrınız ve kararlılığınızdır.

Boy Uzatma Formülü - PDF Kitap Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Admin

0 yorum:

Yorum Gönder