Kitap Ara >>>

28 Mayıs 2016 Cumartesi

Asteriks ve Oburiks Çizgi Roman Serileri PDF

Asteriks ve Oburiks Çizgi Roman Serileri PDF



Asteriks ve Oburiks Çizgi Romanları :

Galyalı Asteriks’in Maceraları (Fransızca: Astérix le Gaulois), metnini René Goscinny‘nin, resimlemesini de Albert Uderzo‘nun yaptığıFransız bir çizgiroman dizisidir. Uderzo, Goscinny’nin 1977‘deki ölümünden beri seriyi tek başına sürdürmektedir. Çizgiroman, Romaistilasına karşı koyan bir Galya köyünün maceralarını konu alır. Genellikle, bu direniş, dizinin ana karakterlerini Avrupa ülkelerine sürükler, ancak Mısır, Amerika, Hindistan ve diğer Avrupa ülkesi olmayan yerlere de gitmişlerdir. Serinin geri kalanı da köyün çevresinde geçmektedir..

Asteriks serisi, Fransa’nın dünyaca en ünlü çizgiroman serisidir ve başta Avrupa olmak üzere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Amerika‘nın bazı kesimleri, Afrika veAsya‘daki birçok insana tanıdıktır. Asteriks serileri, dünyanın diğer taraflarına oranla Amerika ve Japonya‘da daha az bilinmektedir. Asteriks’in ilk zamanlarında Disney Channel, Asteriks filmlerinin İngiliz yapımlarını yayınlasa da şu ana kadar ancak kısıtlı bir kitle tarafından fark edilmiştir.

Serinin başarısının arkasındaki sır tüm yaşlara hitap ediyor olmasıdır: küçük çocuklar dövüşmeleri ve diğer görsel öğelerden hoşlanırken, yetişkinler de bazı gönderme ve kelime oyunlarının akıllıca yapılmasından hoşlanırlar.

indir
https://yadi.sk/d/0JUPM5eks5xZ3

Asteriks ve Oburiks Çizgi Roman Serileri PDF Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Admin

0 yorum:

Yorum Gönder